Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PvP és PvPE a REGNUM világában

2009.05.15

Harcok a Regnumban A regnum egy olyan egyedülálló módon kiegyensúlyozott játék, amiben lehetőségünk van a versenyzésre PvP-ben (játékos VS játékos) vagy a izgalmas harcokra a játék világának lényei ellen, PvE-ben is (játékos VS környezet). Vagyis.választhatsz,hogy hogy fejlődj a Regnum világában. Minden egyes birodalom a Regnum-világának egy régiója, ahol együtt élnek a szövetséges fajok.A birodalmakat és a zónákat falak,folyók választják el, így összpontosítvaa birodalmak csapatai a hidakra és a kapukra,amikén aztán hatalmas harcokat vívhatnak a játékosok.

A kezdő területe


Egy birodalom első területe az a kezdőzóna, ahol biztonságosan tudod felfedezni a játékot. A városok olyan küldetéseket tartogatnak, amik a játékról tanítanak,hogy megfejthesd a régió misztériumait és történeteit.Te döntesz arról,hogy a küldetéseket követve vagy saját magad döntése szerint fejlesztsd karakteredet.
Belső birodalomA játék következő szintje több új kihívást és nehezebb ellenséges teremtményeket hoz eléd.Ez a hely egy keményebb zóna.Itt tudsz dönteni arról hogy melyik klánhoz csatlakozol(lvl 11 kell hozzá),itt ismerkedhetsz meg a barátaiddal,akikkel majd együtt barangolhatjátok be, és deríthetitek fel a régió többi részét.Háborús övezetAmint úgy érzed,felnőttél a feladathoz,beléphetsz a háborús övezetbe. Ezen a terület már lehetőséged van a PvP-re. Ez az a hely, ahol a három birodalom nyílt háborúban ütközik meg. Itt érdemes egy igazi klánhoz csatlakozni és innetől a te döntéseg hogy véded a birodalmad erődjeit és várait vagy az elsők között rohanod megaz ellenséges erődöket és várakat.
Mindig van lehetőséged a zónák közötti mozgásra,hogy úgy képezd karaktered ahogy te szeretnéd

 

A mappában található képek előnézete REGNUM online

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.